Over ons

Wie zijn wij?

Om een indruk te krijgen van Compas, stelt de directie zich kort voor.

Directie

Frans van der Ham

Frans van der Ham

Mijn naam is Frans van der Ham en ik ben woonachtig in Berkel en Rodenrijs onder de rook van Rotterdam. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende organisaties (zowel binnen overheden als in het bedrijfsleven) ben ik sinds 2002 werkzaam bij Compas Management & Advies.

Binnen Compas Management & Advies houd ik mij bezig met (integrale) projecten in complexe situaties waarbij vooral ook de omgeving (“mensen”), bestuurlijke aspecten en dus samenwerken een belangrijke rol spelen. Voor mij is het een uitdaging om in dergelijke situaties gezamenlijk te proberen de doelstelling te realiseren.

Ook in mijn vrije tijd ben ik bezig met samenwerken en het hierbij kijken of een ieder zijn/haar doelen kan bereiken. Dit doe ik als hockeycoach en langs de rand van het zwembad. Dit is dan echt een inspanning die ontspanning geeft.

Bob van der A

Bob van der A

In 1997 heb ik Compas management & Advies opgericht vanuit mijn drijfveer om van toegevoegde waarde te zijn in te realiseren projecten. De beoogde doelen en resultaten van de opdrachtgever je eigen maken en daar voor gaan geeft mij veel energie. Die energie deel ik graag in de samenwerking met betrokken partijen.

Het denken in oplossingen en kansen zet ik niet alleen in voor onze opdrachtgevers maar ook voor Compas Management & Advies. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging waar we als team aan kunnen werken en waarmee we het verschil kunnen maken.

Koersen op kwaliteit is hierbij de kern. Ons werkgebied gaat tenslotte wel ergens over en we investeren hierbij graag in een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Dit alles in de overtuiging dat we deze daardoor nog beter kunnen adviseren.

Naast de aansturing van Compas Management & Advies houd ik me graag bezig met integrale en complexe projecten waarbij de verschillende vakgebieden bij elkaar komen en de samenwerking tussen betrokken partijen van groot belang is voor het draagvlak, de planning en eindresultaat van het project. Het maakt niet uit of dat een ondersteunende, coördinerende of leidende rol is, het gewenste eindresultaat staat altijd voorop.